13 augustus 2017 In de media

Vitesse kiest voor andere opzet Man of the Match

Zaterdagavond werd tijdens de wedstrijd Vitesse – NAC Breda geen Man of the Match verkozen.
Afgelopen seizoenen konden de Vitesse-supporters tijdens de wedstrijd door middel van te Sms’en hun voorkeurstem uitbrengen. De meest gekozen speler werd pal na het fluitsignaal bekend gemaakt en ging op de foto met een supporter die op basis van zijn of haar door het lot uitgebrachte (voorkeur)stem werd bepaald.
 
De tot Man of the Match uitgeroepen Vitesse-speler bezocht vervolgens, samen met twee andere selectiespelers, het Supportershome Monnikenhuize.
 
Andere opzet
 
Sinds dit seizoen is de opzet gewijzigd. Vitesse-supporters kunnen tot en met maandagavond 19.00 uur een stem op hun favoriete speler van de wedstrijd van dat weekend uitbrengen via de website van Vitesse. Welke Vitesse-speler de winnaar is wordt elke dinsdag bekend gemaakt.
 
Ook jouw stem uitbrengen op de Merida Man of the Match van de wedstrijd Vitesse vs NAC Breda? Stem dan nu hier. Dan maak je kans op een unieke Merida goodiebag.
 
Ongeveer 45 minuten na afloop van het slotsignaal van elke thuiswedstrijd in de eredivisie blijven twee Vitesse-spelers het Supportershome Monnikenhuizen bezoeken. Onder de supportershome bezoekers wordt een Vitesse-shirt verloot en de winnaar gaat met de spelers op de foto.

Na afloop van de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop en de laatste thuiswedstrijd voor het einde van de competitie bezoekt de hele staf- en selectie van Vitesse het supportershome.
 

image
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV – Vitesse

Hoofdsponsor: