23 februari 2018 In de media

Vitesse klaar voor cruciaal duel in Venlo

Vitesse neemt het zaterdagavond op vs VVV-Venlo. De promovendus uit Venlo doet het verdienstelijk in de Eredivisie. Na 24 competitiewedstrijden staan de Venlonaren knap op de tiende plaats. Hoofdtrainer Henk Fraser: “De uitslagen spreken voor zich. Dat is geen toeval.”
Fraser en zijn spelers zijn bewust van het belang van de wedstrijd. Fraser: “Met VVV-Venlo krijgen we een tegenstander die goed in staat is om resultaat te halen. Zeker als je zelf de score niet uitbreidt. Het is duidelijk dat VVV-Venlo goede prestaties geleverd heeft dit seizoen”. In alle opzichten wordt de wedstrijd een lastige pot. De club uit Venlo won onder andere van regerend landskampioen Feyenoord en speelde gelijk tegen AZ.

Voormalig VVV-Venlo-speler Bryan Linssen, die geblesseerd raakte in het thuisduel vs Excelsior, is niet op tijd hersteld voor het treffen met zijn oude club. De kans is aanwezig dat Navarone Foor, die weer volledig hersteld is van zijn schouderblessure, aan de aftrap verschijnt. Foor: “Het herstel van de blessure was een lange weg, maar ik ben weer helemaal terug en ga er weer van genieten.”. Foor is zich bewust van de kwaliteiten van de ploeg uit Venlo. Foor: “VVV-Venlo is een hele stabiele ploeg met een snelle voorhoede. Daarnaast hebben ze met het aantrekken van Romeo Castelen ook de nodige ervaring voorin.”

Fraser benadrukt nogmaals het belang van een goed resultaat: “Het halen van de play-offs voor Europees voetbal is noodzakelijk. We moeten nu een inhaalslag maken. Het duel is cruciaal”

Arnold Kruiswijk, Bryan Linssen en Tim Matavz ontbreken in elk geval op het wedstrijdformulier.

 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: