22 mei 2014 In de media

Vitesse langer door met Valeri Qazaishvili

Valeri Qazaishvili heeft donderdagmiddag een vierjarig contract getekend. Met het nieuwe contract verbindt de Georgiër zich tot medio 2018 aan Vitesse.
Begin april werd al gemeld dat de optie in zijn contract werd gelicht en de onderhandelingen voor een meerjarige verbintenis gaande waren. 

Technisch directeur Mo Allach over de contractverlenging: “We zien in Vako een talentvolle speler. We zijn blij met zijn langdurige verlenging en bieden hem met het nieuwe contract doorgroeimogelijkheden bij Vitesse.” 

Qazaishvili zegt verheugd te zijn met de nieuwe verbintenis: “Ik heb mezelf uitstekend kunnen ontwikkelen bij Vitesse. Bij de club en de stad Arnhem voel ik me thuis. Ik heb er vertrouwen in me de komende jaren hier goed te kunnen blijven ontwikkelen. Ik ga me nu eerst melden bij het nationale team van Georgië. We spelen binnenkort een oefenwedstrijd tegen Saoedi Arabië. Daarna heb ik een aantal weken rust en meld ik me eind juni weer in Arnhem.” 
 


De Georgische-international voetbalt sinds 2011|2012 bij Vitesse. In het afgelopen seizoen kwam hij in 26 competitiewedstrijden in actie. Hij scoorde vier keer, waaronder de beslissende treffer in de ArenA (Ajax vs Vitesse, 0-1).  
 

Vitesse / Foto SV

Hoofdsponsor: