15 december 2014 In de media

Vitesse Legends van start

De Vitesse Legends hebben eind november november afgetrapt. Rondom de wedstrijd Vitesse vs Go Ahead Eagles kwamen zij voor het eerst bij elkaar en werd er een teamfoto gemaakt.
De groep oud-spelers komt voort uit het al langer bestaande Oud Vitesse. Initiatiefnemers om de groep van oud-spelers nieuw leven in te blazen zijn Theo Janssen, Marc van Hintum, Edward Sturing, Ruud Knol, Toon Hartemink en Peter Held.

Tijdens de 1000e eredivisiewedstrijd is de naam Oud Vitesse omgedoopt in Vitesse Legends. Niet alleen de naam is veranderd, maar ook de spelersgroep is volledig vernieuwd. Een groep gemotiveerde spelers die zin hebben om oude tijden te doen herleven in het geel-zwart van Vitesse. De wedstrijden van Vitesse Legends staan altijd in het kader van een goed doel. Als u de Vitesse Legends boekt wordt in gezamenlijk overleg een goed doel bepaald en een plan opgesteld om een mooie donatie te realiseren. De doelstelling is om wedstrijden voornamelijk in de regio te spelen, maar ook landelijk en internationaal is het team beschikbaar voor boekingen.  

De Vitesse Legends nemen jaarlijks deel aan het traditionele Oude Garde toernooi, waar tien betaald voetbal organisaties meedoen met oud eerste elftal spelers. In 2015 wordt het Oude Garde toernooi gehouden in Haarlem. Een jaar later is Vitesse gastheer van het Oude Garde toernooi.

Vitesse Legends boeken?
Spelen tegen de Vitesse Legends rondom een activiteit van uw club, bijvoorbeeld een clublustrum, een opening van een nieuwe tribune of een wedstrijd door het eerste elftal? Een mix van onderstaande namen zal aantreden en er een onvergetelijk evenement van maken samen met u.

De eerste wedstrijden zijn inmiddels geboekt voor de Legends. Contact opnemen met de Vitesse Legends kan via Peter Held: VitesseLegends@gmail.com

Agenda Vitesse Legends:
Zaterdag 6 juni  2015: Oude GardeToernooi te Haarlem (voorlopige datum)
Voorjaar 2015: Vitesse Legends vs OUD RAP ALL Stars, locatie: Papendal Arnhem
Mei/Juni 2016: Oude Garde Toernooi te Arnhem, locatie: n.n.b.

Oud Vitesse
Naast het Vitesse Legends voetbalteam is er ook nog de vereniging Oud Vitesse. In deze vereniging zitten ruim tachtig leden die in Vitesse 1 hebben gespeeld en komen jaarlijks meerdere malen bij elkaar om herinneringen op te halen en samen het huidige Vitesse en de Vitesse Legends aan te moedigen. Veel van deze leden zijn nog steeds betrokken bij de huidige organisatie van Vitesse, bijvoorbeeld als host, scout of jeugdtrainer.

Vitesse Legends selectie 2014|2015
Patrick Ax, Remco Bos, Rene Eijer, Ricardo Gil Muinos, Peter Held, Bert Hendriks, Nicky Hofs, Michael Jansen, Theo Janssen, Arco Jochemsen, Ruud Knol, Marcel Korthouwer, Martin Laamers, Louis Laros, Bart Latuheru, Huub Loeffen, Remco van der Schaaf, Sebastiaan van der Sman, Ron Stoffelen, Roberto Straal, Edward Sturing, Frans Thijssen, Berry Tijhuis, Jhonny van Beukering, Marc van Hintum, Raimond van der Gouw, Roy Vernes, Jan Geert Wagenaar, Bert Willemsen 

Coach Toon Hartemink, Coach Jan Jongbloed, Begeleiding Wim Jansen, Begeleiding Toon Hendriks, Verzorging Jos Kortekaas, Verzorging Rob Lage
 

*Op de foto ontbreken: Patrick Ax, Peter Bosz, Ricardo Gil Muinos, Nicky Hofs, Santi Kolk, Bart Latuheru, Roberto Straal, Frans Thijssen, Jhonny van Beukering, Raimond van der Gouw, Jan Jongbloed, Jos Kortekaas en Rob Lage.

* U gebruikt vitesselegends@gmail.com  voor informatie over Vitesse Legends en het boeken van wedstrijden. Het e-mailadres van de vereniging Oud Vitesse is oudvitesse@gmail.com .
 

 
Vitesse

Hoofdsponsor: