12 juni 2018 In de media

Vitesse legt 3 talentvolle jeugdspelers vast

Drie jeugdspelers van de Vitesse Voetbal Academie hebben onlangs hun eerste profcontract getekend. Nouri Cheung, Million Manhoef en Aness Serghini zette hun handtekening onder een verbintenis voor een langer verblijf bij de club.
Edwin Petersen, hoofd Vitesse Voetbal Academie: “Wij zijn erg blij met het vastleggen van dit talentvol trio en we gaan er alles aan doen om deze spelers verder te helpen in hun ontwikkeling.”

Cheung, voormalig jeugdinternational van Oranje O15, is een aanvallende middenvelder die dit seizoen zijn wedstrijden speelde in Vitesse O16 en Vitesse O17. De 16-jarige middenvelder kwam vorig seizoen over van de jeugdopleiding van Almere City FC. [image]

Manhoef, jeugdinternational van Oranje O16, speelt sinds 2016 in de Vitesse Voetbal Academie. De linksbenige middenvelder speelde in het begin van seizoen 2017|2018 zijn wedstrijden in Vitesse O16, maar maakte vanwege zijn uitstekende prestaties al vroeg in het seizoen de overstap naar Vitesse O17. Dit seizoen was Manhoef goed voor maar liefst dertien doelpunten. [image]

Serghini is een van nature een aanvallende speler die zowel voorin als op het middenveld uit de voeten kan. Serghini kwam afgelopen seizoen uit voor Vitesse O17 en maakt komend seizoen de overstap naar Vitesse O19, dat onder leiding staat van kersverse trainer Dennis van Beukering en Theo Janssen.

Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: