1 oktober 2016 In de media

Vitesse levert acht internationals

Henk Fraser traint de komende anderhalve week met een flink uitgedunde groep. Vitesse levert liefst 8 spelers aan interlandvoetbal. De Arnhemse selectie vliegt in een week de hele wereld over.
Milot Rashica staat met Kosovo voor een bijzonder tweeluik. De thuiswedstrijd tegen Kroatië wordt gespeeld in Albanië (Shkoder). Het uitduel met Oekraïne heeft Polen (Krakau) als locatie. 

Guram Kashia steekt alleen de Noordzee over. Hij voetbalt met Georgië voor de WK-kwalificatie tegen Ierland en Wales.

Kosuke Ota en Yuning Zhang zijn veel langer onderweg. Ota moet met Japan tegen Irak (thuis) en Australië (uit). Zhang, al eerder door Vitesse afgestaan, speelt met China tegen Syrië (thuis) en Oezbekistan (uit).

Doelman Eloy Room wacht met Curaçao confrontaties met Antigua en Barbuda (thuis) en Puerto Rico (uit).

Lewis Baker maakt zich met Engeland Onder 21 op voor EK-kwalificatieduels tegen Kazachstan (uit) en Bosnië Herzegovina (thuis)

Julian Lelieveld zit in de selectie van Oranje Onder 20. Dat team werkt van 3 tot en met 11 oktober een vierlandentoernooi in Engeland af. Tegenstanders zijn de VS, Engeland en Duitsland.

Mitchell van Bergen, pas 17 jaar, is geselecteerd bij Oranje O19. Dat team speelt van 6 tot en met 11 oktober een EK-kwalificatietoernooi in eigen land. Tegenstanders zijn Roemenië, San Marino en Noorwegen.

Sheran Yeini heeft vanwege een rugblessure afgezegd bij Israël.

Marvelous Nakamba is vrij, omdat Zimbabwe geen interlands heeft geprogrammeerd.
 

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: