19 november 2019 In de media

Vitesse maakt bizarre comeback in speelronde 3 eDivisie

In de eerste twee speelrondes van de eDivisie gebeurde er genoeg, maar het echte spektakel bleef nog uit. Gelukkig hoefde we daar niet langer op te wachten want in speelronde 3 waren er veel momenten waar nog lang over nagepraat gaat worden.
Heracles Almelo en Vitesse gaan na drie speelrondes samen aan kop nadat zij beide een achterstand wisten om te buigen tot een overwinning.

RKC en Vitesse brengen spektakel met veel doelpunten

Het was de laatste wedstrijd van de avond op de B-Stream, maar zeker niet de minste. Qua doelpunten en sensatie was RKC tegen Vitesse zelfs de wedstrijd van de avond. Op de Xbox One won Renzo Oemrawsingh van Collin Dekkers met 2-1 waardoor de wedstrijd op de PlayStation 4 nog volledig open lag.

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Vitesse toen Tjardo Paliama de 1-0 op het scoreboard bracht. Waren het niet dat Bas Quist erg sterk terugkwam en zelfs een 3-1 voorsprong wist te pakken.

De derde overwinning op rij voor Vitesse leek daardoor ver weg. Net toen iedereen was bijgekomen van de comeback van Bas deed Tjardo er nog een schepje bovenop. Een gelijkspel was voldoende om de drie punten te pakken, maar hij wist zelfs nog de individuele wedstrijd met 3-4 te winnen. Met een 4-6 over twee wedstrijden was dit een van de hoogtepunten van de avond.

RKC Waalwijk vs. Vitesse 4-6
PS4: Bas Quist vs. Tjardo Paliama 3-4
Xbox: Collin Dekkers vs. Renzo Oemrawsingh 1-2

Een verslag en de uitslagen van de overige wedstrijden is hier te lezen.
Meer weten over sSports of een wedstrijd(stream) Live zien? Klik hier.

 
Afbeeldingsresultaat voor Tjardo Paliama
Vitesse eSpeler Tjardo Paliama
eSportsclub / Foto’s SV – eSports

Hoofdsponsor: