30 oktober 2013 In de media

Vitesse makkelijk voorbij Noordwijk

Vitesse heeft geen fouten gemaakt in het KNVB Bekertoernooi. De Eredivisionist versloegen Noordwijk met 5-0. De Arnhemmers hadden geen enkele moeite met de gasten uit Zuid-Holland.
Vitesse had de gehele wedstrijd niets te duchten van Noordwijk. De Arnhemmers waren vanaf minuut één de betere partij. Al na twee minuten spelen, lag de bal in het netje. Gaël Kakuta schoot de bal in de lange hoek en zorgde zo voor de 1-0. Via een kopbal van Frank van der Struijck stond er na 45 minuten spelen een 2-0 tussenstand op het scorebord. Renato Ibarra had in het eerste bedrijf nog kansen op een treffer, maar hij scoorde niet.

Na de hervatting bleef het spelbeeld onveranderd. Vitesse had het balbezit, maar het was wel enige tijd wachten op de derde treffer op het scorebord. Met nog iets meer dan vijftien minuten op de klok tikte Giorgi Chanturia de 3-0 tegen de touwen. Via een treffer van Everton-huurling Francisco Junior, die een voorzet van Chanturia beheerst afrondde, en Gäel Kakuta (vrije trap) stond er na negentig minuten voetbal in het Gelredome een 5-0 eindstand op het scorebord.