5 juni 2016 In de media

Vitesse meldt zich bij ADO voor Fraser

Vitesse heeft zich bij ADO Den Haag gemeld voor trainer Henk Fraser.
,,Ze vroegen of ze met Henk een kopje koffie mochten drinken. Dat staat vrij'', bevestigt Mattijs Manders, interim-directeur van ADO Den Haag.Zoals bekend zoekt Vitesse een trainer. Behalve Henk Fraser is ook Alfred Schreuder kandidaat.

Fraser heeft bij ADO nog een contact voor een jaar. Hij keert maandag vervroegd terug van vakantie.


ADO-trainer Fraser staat open voor Vitesse

Henk Fraser staat open voor een vertrek naar Vitesse. Dit vertelt de hoofdcoach van ADO Den Haag aan FOX Sports.

"Vitesse zou voor mij weer een stapje zijn als trainer", zegt de 49-jarige oefenmeester. Fraser reageert daarmee indirect op de uitspraken van Mattijs Manders, de huidige interim-directeur bij ADO.

"Ze vroegen of ze met Henk een kopje koffie mochten drinken. Dat staat vrij'', bevestigde Manders in het Algemeen Dagblad de al langer lopende interesse van Vitesse in de coach.

"Dat neem ik ter kennisgeving aan", aldus Fraser. "Ik weet dat ik bij Vitesse op een lijstje sta." Fraser heeft bij ADO nog een contact voor een jaar.

De trainer keert maandag vervroegd terug van vakantie, maar dat is niet om te onderhandelen met Vitesse. Fraser gaat not amused met de directie van ADO om de tafel. Reden voor het onderhoud is de gang van zaken rond keeperstrainer Arno van Zwam.

ADO verlengde zijn aflopende contract niet, terwijl Fraser juist had aangegeven Van Zwam er perse bij te willen houden. "Arno is misschien wel de belangrijkste pion binnen mijn staf", aldus Fraser. Wordt ongetwijfeld vervolgd.
 

AD – FoxSports / Foto’s SV

Hoofdsponsor: