3 oktober 2014 In de media

Vitesse met ‘Dordrecht-elf’ tegen ADO

Na de 6-2 overwinning van afgelo­pen zaterdag bij FC Dordrecht ziet Vitesse-trainer Peter Bosz geen aanleiding om zijn ploeg te veranderen.
„We begin­nen tegen ADO met dezelfde elf, eigenlijk is het heel logisch”, be­vestigde de coach tegen de Gelderlander.

Vitesse kan nog niet kan beschikken over de gebles­seerden Davy Pröpper (lies), Gu­ram Kashia (gebroken teen) en Zakaria La­byad (hamstring). Zij worden op­nieuw vervangen door Valeri Qa­zaishvili, Jan-Arie van der Heij­den en Denis Oliinyk.

Ook Eloy Room zal ontbreken. Hij liep maandag een blessure op tijdens een wedstrijd van de Vitesse-beloften. Jeroen Houwen zal hem vervangen op de bank bij de Arnhemmers.

„We missen tegen ADO nog de nodige spelers, maar we hebben vorige week laten zien dat we het ook zonder hen kunnen”, aldus Peter Bosz.

Kashia en Labyad trainden donderdag met de groep mee, maar zijn nog niet wedstrijdfit. Davy Pröpper trainde apart van de groep.

Na dit weekend ligt de competitie een week stil in verband met interlandvoetbal. Dat biedt de spelers een extra mogelijkheid om te herstellen.

Opstelling Vitesse: Velthuizen; Wallace, Kruiswijk, Van der Heijden, Achenteh; Leerdam, Vejinovic, Qazaishvili; Traore, Dauda, Oliinyk.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: