9 september 2016 In de media

Vitesse met aanwinsten Tighadouini en Miazga naar Ajax

Vitesse-trainer Henk Fraser beschikt over een nagenoeg fitte selectie in aanloop naar het uitduel met Ajax (zondag, 16.45 uur). Matt Miazga is klaar voor zijn debuut, terwijl Adnane Tighadouini zijn rentree kan maken.
Het duo maakt deel uit van de wedstrijdselectie, zo heeft Fraser vrijdag bevestigd. Miazga kwam vlak voor het verstrijken van de transferdeadline op huurbasis over van Chelsea. Tighadouini keerde deze zomer terug naar Vitesse na periodes bij NAC Breda, Málaga en Kayserispor (uitleenbeurt). De 23-jarige flankspeler speelde als jeugdspeler bij Vitesse, maar brak pas door na zijn transfer naar NAC begin 2014.

De van aartsrivaal NEC overgenomen Navarone Foor is klaar voor zijn Vitesse-debuut na een enkelblessure. Zo vertrekt Vitesse op volle oorlogssterkte naar Amsterdam, waar een confrontatie met de ploeg van ex-Vitesse-coach Peter Bosz wacht. 'Ik verwacht een open wedstrijd met veel doelpunten', blikt Fraser op de clubsite vooruit. 'Ik hoop dat het publiek kunnen vermaken. Aan goede spelers zoals Traoré en Ziyech zullen we onze handen vol hebben, maar we zijn goed voorbereid op deze wedstrijd.'

VI / Foto’s SV-CFC

Hoofdsponsor: