12 april 2019 In de media

Vitesse met Doekhi in centrum tegen FC Utrecht

Door de schorsing van Maikel van der Werff keert Danilho Doekhi terug in de verdediging van Vitesse. Hij zal zondag bij FC Utrecht het centrum vormen samen met Jake Clarke-Salter.
Maikel van der Werff pakte vorige week in de slotfase tegen PSV (3-3) een rode kaart toen hij Hirving Lozano neerhaalde. Vitesse-trainer Leonid Slutskiy weet dus dat hij zijn team op één positie zal moeten wijzigen.

'We hebben drie verdedigers. Doekhi, Thelander en Clarke-Salter. Ik ga niet zeggen wie er speelt. Zaterdag, als jullie journalisten vrij zijn, zal ik de keuze maken', roept de coach die zondag, ook wegens een schorsing, niet op de tribune zal zitten. 

Utrecht uit is voor Vitesse altijd een lastige wedstrijd. Van de 33 ontmoetingen in de Domstad won Vitesse er maar acht. Vorig seizoen was Utrecht-Vitesse een affiche met wisselende gevoelens. In de competitie ging de ploeg met 5-1 onderuit, in de play-offs werd er met 1-2 bij Utrecht gewonnen en werd er Europees voetbal veilig gesteld. 

Vermoedelijke opstelling: Pasveer, Karavaev, Doekhi, Clarke-Salter,Clark; Ødegaard, Serero, Bero,  Büttner, Buitink en Linssen.
 

Oproep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: