17 december 2016 In de media

Vitesse met fitte groep en met goed gevoel naar koploper Feyenoord

Vitesse sluit het jaar af met een prachtige uitwedstrijd. Vanavond stuit de ploeg van Henk Fraser op Feyenoord. ‘Iedereen moet in zijn hoofd goed zijn.’
Bij Vitesse zijn er geen geblesseerde spelers. Ook is er niemand geschorst. Fraser trainde vrijdag achter gesloten deuren in Gelredome. In verschillende formaties werd toegewerkt naar het duel in de Kuip. Na afloop kregen de spelers nog geen opstelling te horen.

Zeker is dat Eloy Room en Maikel van der Werff terugkeren in het elftal na kleine pijntjes. Uit voorzorg bleven ze tegen Jodan Boys voor de beker aan de kant. Kosuke Ota speelt tegen Feyenoord als linksback.

Woensdag ontbrak de Japanner vanwege enkelklachten. Voorin zal Ricky van Wolfswinkel weer in de punt van de aanval starten, waarschijnlijk geflankeerd door Milot Rashica en Adnane Tighadouini.

Thuis ongeslagen
Henk Fraser is overigens de laatste trainer die in de Kuip van Feyenoord won. Met ADO Den Haag won hij op 31 januari van dit jaar met 2-0. Sindsdien is Feyenoord thuis ongeslagen. Fraser speelde negen jaar voor Feyenoord en werd daarna jeugdtrainer in Rotterdam.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Room, Leerdam, Kashia, Van der Werff, Ota; Foor, Nakamba, Baker; Rashica, Van Wolfswinkel en Tighadouini.
 

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: