19 augustus 2021 In de media

Vitesse met prima uitgangspositie voor return volgende week tegen Anderlecht

Vitesse staat er na het eerste duel met Anderlecht in de play-offs van de Conference League goed voor.

Wel werd in de chaotische slotfase in Brussel een 3-2 voorsprong weggegeven: 3-3. De Arnhemmers hadden het voor de rust zwaar. Dasa scoorde weliswaar met een schitterend schot, maar Anderlecht was veel beter en drukte dat in de score uit middels twee intikkers van Raman. De aanvaller raakte ook een keer de paal.

Na rust raakten de Belgen de greep op het duel kwijt. Frederiksen schoot snel de 2-2 binnen en Tannane speelde zich met zijn sterke lijf vrij:2-3.

Pas in de extra tijd werd het 3-3 via Verschaeren en miste Refaelov nog een penalty.

Bijzondere avond voor alle Vitesse fans. Volgende week volle bak om onze jongens te steunen. Kaarten hier nog te koop.

Bron: Teletekst/SV / Foto's: SV