8 december 2018 In de media

Vitesse mogelijk weer met Foor tegen hekkensluiter NAC

Vitesse speelt zondagmiddag de uitwedstrijd bij NAC Breda. De Arnhemmers keren waarschijnlijk terug naar de formatie met Navarone Foor op het middenveld, dat betekent dat Roy Beerens weer op de bank zit.
Tegen Emmen vorige week (1-1,red.) koos Slutskiy voor een opmerkelijke wissel. Hij liet een van zijn bepalende spelers, Navarone Foor, op de bank zitten. Hij koos ervoor om Roy Beerens te laten spelen. Dat kwam hem op wat kritiek te staan. 

Nu lijkt Slutskiy weer terug te grijpen naar de formatie met Foor op het middenveld en dat betekent dat Ødegaard weer rechtsbuiten staat en dat heeft tot gevolg dat Roy Beerens weer op de bank zit. Op de training van vrijdag was dat overigens nog onduidelijk en trainer Leonid Slutskiy liet nog niks doorschemeren.

Vitesse speelt nog drie wedstrijden tot de winterstop, tegen NAC Breda, VVV-Venlo en De Graafschap. Dat moet voor Vitesse weinig problemen opleveren, al ging het vorige week tegen Emmen al mis. 
Vermoedelijke opstelling: Eduardo; Karavaev, Thelander, Doekhi, Büttner; Serero, Bero, Foor; Ødegaard, Darfalou, Linssen.

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: