28 mei 2014 In de media

Vitesse oefent tegen Bolton Wanderers

Vitesse speelt zondag 3 augustus een oefenwedstrijd tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in het Macron Stadium in Bolton. Het duel begint om 14.00 uur lokale tijd (15.00 uur Nederlandse tijd).
Het is voor het eerst in de geschiedenis dat twee clubs met dezelfde kledingpartner in een stadion spelen dat de naam van het merk draagt. Vanaf komend seizoen spelen zowel Vitesse als Bolton Wanderers in het Italiaanse merk Macron. Daarnaast krijgt het stadion van de Engelse club vanaf komend seizoen de naam Macron Stadium.

Bolton Wanderers overwinterde in de seizoenen 2005|2006 en 2007|2008 in de Europa League. In het seizoen 2011|2012 degradeerde de ploeg uit de Premier League en sindsdien komt het uit in de Championship. Bolton Wanderers is opgericht in 1874 en lag daarmee aan de wieg van het Engelse profvoetbal.

Het is voor de ploeg van trainer Peter Bosz de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding in aanloop naar de start van de competitie. De Eredivisie begint een week later, in het weekend van vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 augustus.
 

Informatie oefenwedstrijd vs Bolton Wanderers

Zondag 3 augustus speelt Vitesse haar laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het seizoen 2014|2015. In het Macron Stadium is Bolton Wanderers de tegenstander. De wedstrijd begint om 14.00 uur lokale tijd (15.00 uur Nederlandse tijd).

Vitesse-supporters kunnen op de wedstrijddag kaarten kopen bij de stadionkassa voor 'Block E' aan de kant van de Zuid-tribune. Kaarten kosten 5,- Engelse pond. Betalen is alleen mogelijk in Engelse ponden. Het stadion is vanaf 13.00 uur, geopend één uur voor aanvang van de wedstrijd.

Vanaf 10.00 uur zijn er al festiviteiten aan de Oost-zijde van het stadionterrein. Ook alle Vitesse-supporters zijn van harte welkom om voor de oefenwedstrijd te genieten van deze festiviteiten.

Vitesse / Foto’s Bolton

Hoofdsponsor: