28 juli 2017 In de media

Vitesse oefent tegen Reading FC

Vitesse speelt zaterdag de laatste oefenwedstrijd van de voorbereidingsperiode. In het stadion van Wycombe Wanderers is Reading FC de tegenstander. Het duel begint om 15.00 uur lokale tijd (16.00 uur Nederlandse tijd).
Tickets
Vitesse-supporters die de wedstrijd willen bijwonen, kunnen tickets kopen voor vakken H en V op de Beechdean-tribune. Tickets kan je kopen via de ticketshop van Wycombe Wanderers FC: www.wycombewanderers.co.uk/

Reading FC
Reading FC wist dit seizoen, na een derde plaats in de Championship, bijna te promoveren naar de Premier League. Het team van trainer Jaap Stam verloor echter in de allesbeslissende play-off wedstrijd na strafschoppen van Huddersfield Town. Daardoor blijft de ploeg uit Reading komend seizoen actief in de Championship, het tweede niveau van Engeland. De Nederlanders Joey van den Berg, Pelle Clement en Roy Beerens zijn actief bij Reading FC. Vorige week belegde Reading nog een trainingskamp in Oosterbeek.

De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park, de thuishaven van Wycombe Wanderers FC. Het veld van Reading FC wordt vernieuwd, waardoor dat stadion niet beschikbaar is voor de oefenwedstrijd. Vorig jaar speelde Vitesse ook al een oefenwedstrijd in Engeland. Toen was Newcastle United FC de tegenstander.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: