18 juli 2017 In de media

Vitesse oefent vs Sparta Praag

Vitesse speelt donderdag haar vierde oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In de Tsjechische hoofdstad wordt geoefend vs Sparta Praag. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Vitesse en Sparta Praag waren al eerder oefen tegenstanders. Het werd 1-1 in juli 2015

Tickets voor Vitesse-supporters zijn op de wedstrijddag vanaf 20.00 uur tot aan de aftrap te koop aan de stadionkassa (gate 1 bij de hoofdingang) van de Generali Arena. De tickets kosten 12,- euro per persoon (290 CZK). Vitesse-supporters kunnen plaatsnemen in sector A1. Het vak op de hoofdtribune is speciaal voor onze meereizende supporters gereserveerd.

De wedstrijd wordt live door FOX Sports uitgezonden. Daarnaast doet Vitesse Media live verslag via Twitter en volgt later een samenvatting inclusief reacties via Vitesse TV. Ook reist de Gelderlander de club achterna om verslag te doen van de wedstrijd.

Het is niet de eerste keer dat Vitesse en Sparta Praag elkaar treffen. Twee jaar geleden oefenden de ploegen ook al tegen elkaar. Toen eindigde de oefenwedstrijd tijdens het trainingskamp in Oostenrijk in 1-1. Sparta Praag komt eind juli uit in de derde voorronde van de Europa League. Bij Sparta Praag spelen onder meer Tomáš Rosický en Marc Janko, die onder meer bij FC Twente speelde.
 

 

Overzicht voorbereidingsperiode:

Donderdag 20 juli, Sparta Praag vs Vitesse (20.00 uur, Generali Arena)
Dinsdag 25 juli, Aston Villa vs Vitesse (18.00 uur, Stimberg stadion, Erkenschwick – Duitsland)
Zaterdag 29 juli, Reading FC vs Vitesse (15.00 uur lokale tijd, Adams Park – stadion van Wycombe Wanderers FC)
Zaterdag 5 augustus, Feyenoord vs Vitesse (Johan Cruijff Schaal)
Zaterdag 12 augustus, Vitesse vs NAC Breda (20.45 uur)
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: