13 januari 2017 In de media

Vitesse onder ideale omstandigheden op weg naar zondag

Terwijl buiten centimeters sneeuw lag, kon Vitesse vrijdagochtend op een perfect groene grasmat in GelreDome trainen. Vitesse hervat zondag de competitie met een thuiswedstrijd vs FC Twente (aanvang 14.30 uur).
Na het trainingskamp in Spanje ging direct het vizier op de ontmoeting met de Tukkers, die met slechts één punt meer op plek zeven staan.

Hoofdtrainer Henk Fraser is gretig op weg naar de start van de tweede seizoenshelft: “We willen ons revancheren. We hebben namelijk het gevoel dat we voor de winter er meer uit hadden kunnen en moeten halen. Het moet qua spel maar vooral qua punten beter. We hebben een goed trainingskamp achter de rug, waar kei hard en goed getraind is.”

In de uitwedstrijd tegen FC Twente ging Vitesse, ondanks een wonderschoon doelpunt van Lewis Baker, met 2-1 onderuit. Fraser: “FC Twente is een team met een hoop jonge spelers die bereid zijn strijd te leveren. Dat is één van hun grote krachten. Ik denk dat we qua ploegen gewaagd zijn aan elkaar.”

Vitesse mist zondag Marvelous Nakamba, die zich met Zimbabwe voorbereid op de Afrika Cup. Nathan verliet het trainingskamp met een knieblessure waarna hij vervolgens bij Chelsea FC revalideerde. De Braziliaan is inmiddels weer in Arnhem waar hij verder wordt klaargestoomd om zijn rentree te maken.  

Tickets
Voor deze wedstrijd geldt een vrije (geregistreerde) kaartverkoop. Dat betekent dat je met een geldig legitimatiebewijs gemakkelijk en snel tickets kan kopen via Vitesse.nl/tickets en in MijnVitesse (GelreDome). Tickets zijn verkrijgbaar 17,- euro (jeugd tot en met 16 jaar vanaf 8,50 euro).

Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf  12.30 uur geopend. Aan de stadionkassa’s geldt een toeslag van €2,- per ticket.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: