6 september 2021 In de media

Vitesse passeert 6000 passe-partouts

Vitesse is donderdag begonnen met de kaartverkoop voor de drie thuiswedstrijden in de poulefase van de Conference League.

In de eerste 24 uur na de start van de verkoop van passe-partouts voor alle drie de duels zag Vitesse al zo’n 5300 over de spreekwoordelijke toonbank gaan.

“Eigen stoel’ voor 16 september bestellen

Voor de Zuid-tribune zijn op dit moment geen kaarten meer te koop voor de Conference League, meldt de club. Dat komt door de grote interesse, maar ook doordat houders van een seizoenkaart tot donderdag 16 september de tijd hebben om ‘hun eigen stoel terug te kopen’. Doen jaarkaarthouders dat niet, dan komen de plaatsen in de vrije verkoop.

De Arnhemmers spelen hun poule duels in GelreDome op 30 september (tegen Stade Rennais, om 21.00 uur), 21 oktober (tegen Tottenham Hotspur, om 18.45 uur) en 9 december (tegen NS Mura, om 21.00 uur).

Een wedstrijd gratis

Supporters kunnen een passe-partout voor alle drie de duels kopen. Ze betalen dan alleen de eerste twee wedstrijden. De ontmoeting met NS Mura bijwonen is dan dus gratis. Seizoenkaarthouders krijgen 10 procent extra korting bij aanschaf van een passe-partout.

De losse verkoop begint over twee weken, op donderdag 16 september om 9.00 uur. Er vindt geen dagverkoop plaats voor de poulewedstrijden. Dat betekent dat er op de wedstrijddagen geen tickets worden verkocht.

Bron: Omroep Gelderland / Foto's: SV

Hoofdsponsor: