27 juli 2021 In de media

Vitesse presenteert hoofdsponsor eToro en nieuw tenue

De officiële lancering van het nieuwe Vitesse-shirt is altijd een moment waar veel mensen naar uitkijken, maar ditmaal heeft de presentatie hiervan een nog specialer karakter. Met trots kan Vitesse namelijk wereldkundig maken dat de naam van eToro als nieuwe hoofdsponsor op de onthulde shirts prijkt. Met het toonaangevende sociale investeringsplatform is er vooralsnog getekend voor één seizoen, met de optie voor nog een jaar en de nadrukkelijke intentie om er een langdurige samenwerking van te maken.

Samen investeren in de toekomst

eToro is al meer dan een decennium de wereldwijde leider op het gebied van sociaal investeren, met een community van meer dan 20 miljoen geregistreerde gebruikers uit meer dan 100 landen. Het sociale aspect van het platform houdt in dat eToro-beleggers hun kennis en ideeën met elkaar kunnen delen. Als investeringsplatform voor meerdere activa biedt eToro gebruikers de keuze in welke middelen ze willen beleggen – van commissievrije aandelen tot crypto’s – en de keuze hoe ze dat willen doen. Gebruikers kunnen rechtstreeks handelen, een andere belegger kopiëren of beleggen in de ‘slimme portefeuilles’ van eToro.

eToro heeft partnerships met een aanzienlijk aantal gerenommeerde voetbalclubs, waarbij het de achterban op een actieve en betrokken manier voorziet van gratis educatieve content en informatie over beleggen en de risico’s daarvan. In zowel Engeland als Duitsland heeft eToro haar vleugels uitgeslagen met diverse partnerships met clubs. eToro is ook reeds de shirtsponsor van AS Monaco, Slavia Praag en CFR Cluj. Vitesse verkeert dus in goed gezelschap. eToro laat met de samenwerking met Vitesse haar betrokkenheid bij de Nederlandse markt zien. Voor de club uit Arnhem is het op haar beurt een mooie kans om samen met eToro te investeren in de toekomst en de stappen die gezet moeten worden om de ambities waar te maken.

Vitesse en eToro geloven in meer

Commercieel directeur Peter Rovers van Vitesse: “We zijn trots dat we in de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor bij het internationale bedrijf eToro zijn uitgekomen. Het feit dat we onze krachten bundelen met ’s werelds grootste online investeringsplatform, toont aan dat Vitesse klaar is voor de toekomst. We geloven dat er bij Vitesse meer mogelijk is en eToro past naadloos in deze visie”, stelt Rovers. “Tevens wil ik Waterontharder.com bedanken voor het hoofdsponsorschap in het afgelopen jaar. Tot ons genoegen blijft deze partij als partner verbonden aan Vitesse.”

Nir Smulewicz, Hoofd Marketing van eToro: “We zijn zeer verheugd met de samenwerking met Vitesse. De Nederlandse markt is namelijk zeer belangrijk voor eToro. Dankzij dit partnerschap hopen we meer mensen het belang te laten inzien van beleggen voor de lange termijn en diversificatie om hun vermogen te laten groeien.”

Nieuw Vitesse thuistenue

Tezamen met de nieuwe hoofdsponsor heeft Vitesse, in samenwerking met partners Nike en Voetbalshop.nl, het thuistenue voor het seizoen 2021|2022 gepresenteerd. Met trots kunnen we zeggen dat het een volledig geel-swert shirt is, inclusief de sponsornamen. En omdat de schoudersponsoren verplaatst zijn naar de mouwen, is het vooraanzicht van het tricot een stuk aantrekkelijker geworden. De traditionele geel-zwarte verticale banen hebben dit seizoen een moderne twist gekregen. Het broekje en de kousen zijn beiden wit.

Het nieuwe thuistenue is per direct te pre-orderen via voetbalshop.nl/vitesse. De verwachte levertijd is twee weken. Het thuisshirt is verkrijgbaar voor 69,99 euro. De kindermaten zijn nog iets goedkoper: 64,99 euro.

Over eToro

eToro is een sociaal investeringsplatform dat het voor mensen mogelijk maakt om hun kennis en vermogen te vergroten door deel uit te maken van een wereldwijde gemeenschap van succesvolle investeerders. eToro is in 2007 opgericht met de visie om de internationale markten open te stellen, zodat iedereen in staat is om op een eenvoudige en transparante manier te handelen en beleggen. eToro is uitgegroeid tot een wereldwijde gemeenschap met meer dan 20 miljoen geregistreerde gebruikers, die hun investeringsstrategieën met elkaar delen. Zo kan eenieder de aanpak van succesvolle deelnemers volgen. De eenvoud van het platform zorgt ervoor dat gebruikers gemakkelijk activa kunnen kopen, behouden en verkopen. Ze kunnen hun portefeuille realtime volgen en transacties uitvoeren wanneer ze dat maar willen.

Juridische disclaimer
eToro wordt in Europa gereguleerd door de CySEC (de financiële regelgevende autoriteit van de Republiek Cyprus), in Groot-Brittanië door de Financial Conduct Authority en in Australië door de Australian Securities and Investments Commission.

eToro (Europe) Ltd is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank NV (DNB), zodat het cryptodiensten kan leveren in Nederland. eToro (Europe) Ltd valt niet onder het prudentieel toezicht van DNB of het gedragstoezicht van de AFM. Dit betekent dat er voor cryptodiensten geen toezicht is op financiële eisen of bedrijfsrisico’s en er geen sprake is van specifieke financiële consumentenbescherming.

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen, vanwege het gebruik van hefbomen, een hoog risico met zich mee dat u geld verliest. 67 procent van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider. Ga na of u begrijpt hoe CFD’s werken en overweeg of u zich het hoge risico op verlies van uw geld kunt veroorloven.

Bron: Vitesse / Foto's: Vitesse

Hoofdsponsor: