31 december 2018 In de media

Vitesse-rollers mee naar uitwedstrijden: geef je nu op!

Zoals u van ons als supportersvereniging gewend bent doen wij onze uiterste best om het voor de Vitesse-rollers mogelijk te maken de uitwedstrijden te bezoeken.
Echter blijven wij wel afhankelijk van de medewerking van de club die wij bezoeken. Ook voor ons is het altijd weer afwachten hoeveel kaarten de tegenpartij beschikbaar stelt. Er is dus geen garantie dat u de wedstrijden die u opgeeft ook daadwerkelijk kunt bezoeken.

Op het moment dat het duidelijk is hoeveel kaarten er voor een wedstrijd beschikbaar zijn, wordt er contact met u opgenomen en volgen de verdere details. Het is voor rollers alleen mogelijk om via georganiseerd vervoer een uitwedstrijd te bezoeken. Dit heeft onder meer te maken met de prijsstelling van de kaarten.

Door het georganiseerd vervoer lukt het ons veelal om korting op de toegangskaarten te verkrijgen (zoals dat ook georganiseerd is voor de overige supporters die met de bussen reizen). Ook tijdens het komend seizoen zullen onze rollers zoveel mogelijk met de reguliere supportersbussen meereizen.
 
Download hier het formulier ter opgave, vul het in en stuur of mail (supportersvereniging@vitesse.org) deze naar het onderstaande adres van de supportersvereniging.

Supportersvereniging Vitesse
Postbus 30332
6803 AH Arnhem

Supportersvereniging Vitesse / foto’s SV