17 november 2016 In de media

Vitesse schenkt kleding aan Kledingbank

Vitesse heeft woensdagmiddag 16 november kleding en schoenen geschonken aan de Kledingbank in Arnhem. Onder meer winterjassen, riemen en herenschoenen zijn door Vitesse Betrokken overhandigd.
Ook heeft het personeel van Vitesse kleding beschikbaar gesteld.

Algemeen directeur Joost de Wit: “Het oog viel op een artikel waarin de Kledingbank aangaf op zoek te zijn naar winterjassen. Vitesse Betrokken is hiermee aan de slag gegaan en heeft een aantal manden vol kleding en schoenen kunnen overhandigen. Het past goed in het idee van Vitesse om zo veel mogelijk terug te doen voor de maatschappij. Al jaren probeert Vitesse, zeker richting de winter- en feestmaanden, iets extra’s te doen voor mensen die het minder breed hebben. Op deze manier komt de kleding goed terecht.”

Kledingbank
Stichting Kledingbank Arnhem e.o. is opgericht in 2007. De Kledingbank geeft goede bruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen. Per jaar gaan ongeveer 2500 mensen uit Arnhem en omgeving naar de Kledingbank om gratis kledingsets te halen. De Kledingbank is een particulier initiatief en wordt mogelijk gemaakt door sponsoren en vrijwilligers.

Wil jij ook kleding doneren aan de Kledingbank in Arnhem. Kijk hier voor meer informatie.
 

image

Hoofdsponsor: