21 augustus 2016 In de media

Vitesse-spandoek in 5 uurtjes en voor 20 euro

Zaterdagavond hing een nieuwe Vitesse-spandoek in het uitvak. De Vitesse.org-redactie ging op zoek naar de maker of maakster.

Wij waren geïnteresseerd in hoe zo'n doek tot stand komt, hoeveel tijd het kost en welk bedrag je kwijt bent. Er wat blijkt? Met wat vrije tijd en creativiteit ben ook jij in staat zo'n mooi spandoek te maken!
 
Maakster Kristel is bekend in supporterskringen om haar creativiteit. Haar vorige spandoek verwierf nationale bekendheid door de kenrachtige tekst met een knipoog: 'Chicks love Diks', Dat doek ligt sinds een tijd in de kast. Te wachten op een gelegenheid om oud-Vitessenaar Kevin Diks in Italië op te zoeken en het wellicht aan Italiaanse Fiorentina-supporters te doneren.
 
Kristel vertelt over haar nieuwe doek: "Ik werd getroffen door een foto van Kashia die mij deed denken aan de film '300'. Het wachten was op een kernachtige uitspraak en die deed de Vitesse-captain onlangs bij FoxSports."
 
"In het spandoek zit viereneenhalf uur ontwerpen (Fotoshoppen), de afbeelding met beamer op het stof projecteren en vervolgens schilderen. Qua materiaal ben ik rond de 20 euro kwijt. Als je het apart moet kopen zal het misschien een tientje duurder zijn. Een tip: Het stof moet wel geïmpregneerd zijn in het kader van veiligheid. Anders komt het 't stadion niet in."
 
Kortom, iedereen kan met een beetje handigheid en vrijetijd zoiets moois maken. Je kunt er je eigen stempel op drukken en het draagt weer iets bij aan de Vitesse-sfeer in GelreDome of zelfs bij uitwedstrijden.

En heb je wat tips of hulp nodig, schroom dan niet contact op te nemen met de SV, want wij helpen je graag op weg: supportersvereniging@vitesse.org.
 
De complimenten gaan uit aan de maakster Kristel, voor dit mooie Kashia-doek!
 
Meer informatie over het maken van sfeerdoeken? Lees: Sfeeractiviteiten zijn altijd welkom!
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: