5 februari 2015 In de media

Vitesse-spelers bedanken supporters met sneeuwballen

Vitesse won woensdag de uitwedstrijd tegen SC Cambuur met 0-2. De wedstrijd eindigde in de sneeuw en dat werd op passende wijze gevierd.
Het grootste gedeelte van de tweede helft in Leeuwarden was goed voetbal niet meer mogelijk. Een 5 centimeter dikke sneeuwlaag maakte er een ploeg- en glijpartij van waarbij bijna alleen nog maar de lange bal werd gespeeld.

Vitesse controleerde de wedstrijd en pakte de eerste clean sheet in een uitwedstrijd van dit seizoen. De Vitesse-spelers waren uitgelaten over de tweede achtereenvolgende winst en vierden dit met het uitvak.

In een jolige baldadige bui werden de Vitesse-supporters met sneeuwballen onder vuur genomen. Daarna richtte de sneeuwpret zich op elkaar en was het rennen richting kleedkamer om niet door teamgenoten op een collectieve inzeeppartij met sneeuw getrakteerd te worden.

Het mocht de Vitesse-supporters niet deren en zij zagen er de lol wel van in. Zij vierden de overwinning met gezamenlijk gezang en maakten zich vervolgens op voor een gezellige maar besneeuwde terugreis naar Arnhem.

Supportersverenigi’ng Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: