5 oktober 2016 In de media

Vitesse spelers internationaal actief

Acht spelers van de A-selectie vliegen de komende dagen uit om voor hun land te spelen. Zo speelt Zhang met China tegen Syrië en Oezbekistan en neemt Rashica het met Kosovo op tegen Kroatië en Oekraïne. De redactie van Vitesse.nl maakte een overzicht van de acht internationals.
Zhang
Zhang bevindt zich al in China om zich voor te bereiden op de belangrijke WK-kwalificatieduels vs Syrië en Oezbekistan.

Rashica
Rashica speelt met Kosovo zijn eerste officiële thuisinterland in de WK-kwalificatie. Kroatië komt dan op bezoek. Enkele dagen later speelt Kosovo een uitwedstrijd vs Oekraïne. 

Kashia
Kashia speelt met Georgië twee uitwedstrijden. Eerst reist Georgië af naar Ierland en even later is Wales de tegenstander in de WK-kwalificatiewedstrijden. 

Ota
Ota reist naar de andere kant van de wereld om het in een thuisduel op te nemen tegen Irak en om vijf dagen later een uitwedstrijd te spelen tegen Australië. Beide wedstrijden staan in het teken van de WK-kwalificatie.

Baker
Baker speelt met Engeland O21 twee wedstrijden. De eerste wedstrijd is een uitduel vs Kazachstan en daarna volgt een thuiswedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Bosnië-Herzegovina. Het betreft kwalificatieduels voor het EK O21 2017 in Polen.

Lelieveld
Lelieveld speelt met Nederland O20 drie wedstrijden. Tegen de leeftijdsgenoten van Engeland, Verenigde Staten en Duitsland wordt in het vierlandentoernooi gespeeld in Manchester.

Van Bergen
De rappe vleugelaanvaller speelt tijdens een EK-kwalificatietoernooi in Hengelo (Ov.) tegen de leeftijdsgenoten van Roemenië, San Marino en Noorwegen. 

Room
Room speelt twee duels voor de Caribbean Cup. Eerst komt Antigua en Barbuda op bezoek en daarna reist Curaçao naar Puerto Rico.

Woensdag 5 oktober
Engeland O20 vs Nederland O20
Curaçao vs Antigua en Barbuda 

Donderdag 6 oktober
Ierland vs Georgië
Japan vs Irak
Kosovo vs Kroatië
China vs Syrië
Kazachstan O21 vs Engeland O21
Nederland O19 vs Roemenië O19 

Vrijdag 7 oktober
Nederland O20 vs Verenigde Staten O20 

Zaterdag 8 oktober
Nederland O19 vs San Marino O19

Zondag 9 oktober
Oekraïne vs Kosovo
Wales vs Georgië 

Maandag 10 oktober
Nederland O20 vs Duitsland O20

Dinsdag 11 oktober
Australië vs Japan
Oezbekistan vs China
Puerto Rico vs Curacao
Engeland O21 vs Bosnie Herzegovina O21
Noorwegen O19 vs Nederland O19

 
Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: