9 maart 2011 In de media

Vitesse-spelers opgeroepen voor nationale teams

Guram Kashia is door de bondscoach van Georgië opgeroepen voor twee kwalificatiewedstrijden van het nationale elftal.

Georgië probeert zich in groep F te plaatsen voor het EK van 2012 in Polen en Oekraïne. Kashia peelt op 26 maart met Georgië in eigen land tegen de nummer één van de poule, Kroatië. Drie dagen later is in Tel Aviv Israël de tegenstander.

Georgië staat op dit moment op de derde plaats. Na vier wedstrijden heeft het elftal zes punten.

Pedersen opgeroepen voor Noorwegen U-21

Marcus Pedersen is door de bondscoach van Noorwegen onder de 21 opgeroepen voor oefenwedstrijden tegen Rapid Wien en Oostenrijk U-21.
Noorwegen onder 21 verblijft van 22 tot en met 31 maart in Oostenrijk voor een trainingskamp. In deze trainingsweek speelt Noorwegen U-21 twee oefenwedstrijden. Beide wedstrijden worden gespeeld in Vienna (Oostenrijk red.). Op vrijdag 25 maart speelt Pedersen met Noorwegen tegen Rapid Wien. Vier dagen later, dinsdag 29 maart, zijn de leeftijdsgenoten van Oostenrijk de tegenstander.

In de vorige wedstrijd van Noorwegen U-21 tegen Portugal U-21 scoorde Marcus Pedersen. In Portugal werd het 1-1.

Davy Pröpper in voorlopige selectie Jong Oranje

Davy Pröpper is door KNVB-coach Cor Pot opgenomen in de voorlopige selectie van Jong Oranje. De middenvelder van Vitesse staat samen met 25 spelers op de lijst voor een oefenduel tegen Jong Duitsland.

Jong Oranje speelt vrijdag 25 maart een oefenwedstrijd tegen Jong Duitsland. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Fortuna Sittard en begint om 18.00 uur. Vrijdag 18 maart maakt Pot zijn definitieve selectie bekend.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: