9 november 2015 In de media

Vitesse stapt over op nieuw ticketing-systeem

Maandag 9 november, 12.00 uur stapte Vitesse over op een nieuw ticketing-systeem, genaamd SRO4.
Vitesse is één van de 27 profclubs die over gaat op dit systeem. Zojuist is de kaartverkoop voor de wedstrijd Vitesse vs NEC gestart. Kaarten voor deze wedstrijd worden dus, voor het eerst, in het nieuwe systeem verkocht.

De overstap naar het nieuwe ticketing-systeem brengt een aantal voordelen met zich mee. Het grootste voordeel van het nieuwe systeem is dat supporters hun eigen plekken in het stadion kunnen kiezen. Zo kunnen supporters exact de stoel uitkiezen waar zij graag willen zitten en kunnen supporters hierbij ook rekening houden met de beschikbare stoelen om hen heen voor eventuele vrienden of familie.

Daarnaast is het nieuwe systeem gebruiksvriendelijker geworden en is het bestellen van kaarten een stuk eenvoudiger. Met de komst van het nieuwe ticketing-systeem verdwijnt de mogelijkheid om kaarten bij TicketBox-verkooppunten te kopen.

De overstap naar een nieuw systeem brengt op technisch en organisatorisch vlak veel veranderingen met zich mee. Vitesse doet er alles aan om de overschakeling naar het nieuwe systeem voor iedereen zo goed mogelijk te laten verlopen. Mocht je toch nog tegen problemen aanlopen, meldt dit door een mail naar fanservice@vitesse.nl te sturen. De supporter met de beste tip wordt beloond met een VIP arrangement voor Vitesse vs FC Twente op vrijdag 18 december! 

Kaarten bestellen voor Vitesse vs NEC kan nu eenvoudig via www.vitesse.nl/online .
 

Vitesse / Foto’s SV – Vitesse

Hoofdsponsor: