2 mei 2022 In de media

Vitesse start de seizoenkaart campagne: Toen. Nu. Voor Altijd. Verleng of bestel nu je seizoenkaart!

Vitesse was, is en blijft onze club. We zijn trots op onze grote historie, hebben daar dit seizoen een onvergetelijk Europees hoofdstuk aan toegevoegd en geloven in onze toekomst. Want wij zijn niet zomaar een club; wij zijn Vitesse! Toen. Nu. Voor Altijd. Verleng of bestel daarom nu je seizoenkaart, aan de vooravond van ons 130-jarig bestaan.

130 jaar Vitesse

Sinds 1892 schrijven wij samen voetbalgeschiedenis. Geen dag is hetzelfde, maar ons Vites blijft wel één en dezelfde club. De club van Theo Bos, Theo Janssen en Edward Sturing. De club van geel-zwart, vanuit het hart. De club waar Hertog traditiegetrouw zijn ronde vliegt en waar we de Slag om Arnhem ieder jaar herdenken tijdens de belangrijke Airborne-wedstrijd. De club waar jonge talenten de kans krijgen, zich een weg banend tussen de ambities. De club van emotie. Van samen feesten na de bekerwinst in 2017, maar ook van samen huilen om het grote verlies van helden als Theo Bos en Dejan Čurović. Het gemis van Mister Vitesse en DJ Superstar is enorm, maar verbindt ons ook.

Maar wat is Vitesse zonder jullie, de supporters? Samen waren, zijn en blijven wij de club, met al haar historie. Dit seizoen hebben we met elkaar geschitterd in Europa, tot twee keer toe in een uitverkocht GelreDome. De magische avondjes tegen clubs als RSC Anderlecht, Tottenham Hotspur en AS Roma staan nog vers op ons netvlies, maar we zijn klaar voor nieuwe herinneringen. Klaar voor de toekomst. In de komende periode staan wij als club niet stil en staat ons nog een hoop te wachten, maar we hebben het volste vertrouwen: ook volgend seizoen gaan we ongetwijfeld vele mooie momenten beleven. Believe in More! Schrijf jij het volgende hoofdstuk (weer) met ons? Verleng of bestel dan nu jouw seizoenkaart!

Prijzen blijven gelijk

Bijna alles wordt momenteel duurder, maar dat geldt niet voor een seizoenkaart bij Vitesse. Terwijl de inflatie tot recordhoogte reikt, blijven ook dit jaar de seizoenkaartprijzen gelijk. Voor de jongere groepen gelden er ook nog eens zeer aantrekkelijke tarieven. Zo betalen jongeren van 17 tot en met 20 jaar slechts 97,50 euro voor een heel seizoen op Zuid. Daarnaast krijgt jeugd tot en met 16 jaar maar liefst 50 of zelfs 75 procent korting op de reguliere prijs. Voor 48,75 euro zitten zij al een heel seizoen op Oost, wat neerkomt op slechts 2,75 euro per wedstrijd. Op deze familietribune blijven er ook tal van activiteiten voor de jongste jeugd georganiseerd worden.

Kortom: een seizoenkaart van Vitesse blijft een van de goedkoopste van Nederland, omdat de club nog dichter bij haar supporters wil staan. En ook omdat de supporters in onzekere tijden juist achter Vitesse zijn blijven staan.

Verlengen en bestellen

Het verlengen van een seizoenkaart kan per direct via geelswert.nl/verlengen. Let op: jouw eigen plek blijft gereserveerd tot en met zondag 26 juni. Van maandag 27 juni tot maandag 4 juli zal het bestelsysteem offline zijn, omdat Vitesse overgaat op een nieuwe ticketingomgeving. Op maandag 4 juli wordt om 10.00 uur het nieuwe ticketingplatform geopend. Vanaf dat moment kunnen er dus seizoenkaarten worden besteld in het nieuwe systeem.

Tegemoetkoming gemiste thuisduels

De seizoenkaarthouders van het huidige seizoen (2021|2022) ontvangen op maandag 2 mei per mail een eigen cadeauboncode, ter tegemoetkoming van de thuiswedstrijden die zij dit seizoen moesten missen vanwege de coronamaatregelen. Zij kunnen deze cadeaubon inzetten voor korting op een seizoenkaart voor komend seizoen (2022|2023), maar ook voor extra tickets voor Vitesse vs sc Heerenveen (zondag 8 mei, 14.30 uur) of Vitesse vs Ajax (zondag 15 mei, 14.30 uur). Mochten seizoenkaarthouders de cadeauboncode niet ontvangen hebben, dan kunnen ze contact opnemen met Fanservice.

Er zijn ook nog supporters die losse tickets hadden voor thuisduels in het seizoen 2021|2022 waar door coronamaatregelen geen publiek bij mocht zijn. Zij hebben zodoende nog een tegemoetkomingswaarde op hun cadeaubon staan. Ook deze supporters kunnen dit tegoed inzetten voor een seizoenkaart in het seizoen 2022|2023 of extra tickets voor de thuisduels met sc Heerenveen en/of Ajax.

Meer sfeer in GelreDome; doneer nu!

Opnieuw kan iedereen, bij het bestellen van een seizoenkaart, een donatie van 18,92 euro doen ten gunste van het sfeerbudget. Samen met de supporters wil Vitesse komend seizoen voor meer sfeer(acties) zorgen in GelreDome. En dan hebben we het natuurlijk over positieve sfeer, zoals we dat met z’n allen zo graag zien en beleven!

Vragen?

Heb je vragen over het verlengen of bestellen van een seizoenkaart? Dan staat Fanservice uiteraard klaar om je te helpen. Contact opnemen kan via mail (fanservice@vitesse.nl), WhatsApp (06-82454276) en telefoon (026-8807337).
Wij zijn Vitesse en daar zijn we trots op. Al 130 jaar. Toen. Nu. Voor Altijd!

Bron: Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: