27 oktober 2015 In de media

Vitesse-supporters de slimsten in september

De supporters van Vitesse zijn de slimste supporters van de maand september.
Iedere week testen supporters hun voetbalkennis in de Parkmobile Slimste Supporter Quiz. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft in een zo kort mogelijke tijd, wint de ronde prijs en maakt kans op de hoofdprijs: een VIP arrangement van zijn of haar favoriete club.

Een nieuw element dit seizoen is de Slimste Club van Nederland. Iedere maand ontvangt de supportersvereniging van de club met de slimste supporters een cheque ter waarde van € 500,-.

De supporters van Vitesse hadden in de maand september gemiddeld 2,67 van de drie vragen goed. De tweede plek wordt ingenomen door De Graafschap en Roda JC sluit de top drie af met gemiddeld 2,49 vragen goed. Clubs waarbij de supporters gemiddeld evenveel vragen goed hadden, is gekeken naar de snelheid.

Zondag werd na afloop van de wedstrijd Vitesse – Ajax in Supportershome Monnikenhuize de septemberprijs door een vertegenwoordigster van Parkmobile uitgereikt aan penningmeester van de Supportersvereniging Vitesse (SV), Gert-Jan Steenbergen. Het geldbedrag zal ten goede komen aan de activiteiten welke door de Activiteitencommissie in het supportershome worden georganiseerd en voor elke Vitesse-supporter toegankelijk is.
 
De Parkmobile Slimste Supporter Quiz kan hier gespeeld worden en wie weet winnen de Vitesse-supporters een van de volgende maanden opnieuw de cheque van € 500,-!
 


SV-interviewer Anwar, accountmanager van Parkmobile en SV-penningmeester Gerrit-Jan
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: