19 december 2015 In de media

Vitesse-supporters dienen Tukkers van repliek

Naast een 5-1 nederlaag kregen de Tukkers uit Enschede vrijdagavond nog wat voetbalwijsheden voor de kiezen in GelreDome.
De Arnhemse supporters waren nog niet vergeten hoe vooral de FC Twente-supporters in mindere Arnhems financiële tijden spandoeken in GelreDome en Enschede toonden in de sfeer van 'Faillitesse'.

Vrijdagavond, wrang genoeg de avond waarop de Enschedeese gemeenteraad besloot via een garantstelling van 32 miljoen FC Twente voorlopig overeind te houden, was het afrekendag in Arnhem.

Maar liefst vier keer gedurende de wedstrijd veranderde het voor nagenoeg de gehele Theo Bos-tribune opgehangen spandoek tijdens de wedstrijd Vitesse – FC Twente van tekst.

"Geen cente 't went he', 'Liever een geel-zwarte Rus dan een Tukker met een collectebus', 'Na Joop en Aldo is rood het saldo', 'Met Grolsch vol ambitie naar Jupiler traditie' en 'Met Doyen in zee, nog steeds Enschuldee'
 

 
Compliment voor de Theo Bos-tribune supporters

De supporters op de Theo Bos Zuid-tribune lieten zich de hele wedstrijd van hun beste kant zien. Liederen, creatieve vlaggen met afbeeldingen van collectebussen en spandoeken met ludieke en pakkende teksten geadresseerd aan de tegenstander, sierden de wedstrijd op en de verbale steun voor het elftal van Vitesse was positief en massaal.

Er werd afgesloten met een mooi spandoek waarop de selectie van Vitesse bedankt werd voor hun inspanning en vooral attractieve voetbal in 2015. De selectie van Vitesse nam het spandoek over en maakten er een ronde langs alle tribunes mee.

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: