29 maart 2014 In de media

Vitesse-supporters uiten ongenoegen

Voor de Theo Bos-tribune hing een breed spandoek waarop de leiding werd geconfronteerd met wat de supporters vinden van de beslissing om na dit seizoen afscheid te nemen van perschef Ester Bal. Een ‘blunder’ in de ogen van de Vitesse-fans.

 
Vitesse-perschef Ester Bal deed zaterdagavond gewoon haar werk. Tot het einde van dit seizoen is zij in functie bij Vitesse en neemt dan afscheid van de Arnhemse club.

Zij vertelde zich gesterkt te voelen door alle blijken van de supporters maar zich ook wat opgelaten te voelen door alles commotie welke er ontstaan is. "Hartverwarmend, al voel ik me er wel een beetje ongemakkelijk bij. Ik had dit echt niet verwacht."

Vitesse speelde zaterdagavond gelijk tegen sc Heerenveen (2-2). Door het verlies van PSV thuis tegen FC Groniningen (2-3) blijven de Arnhemmers in de race voor plek twee. Feyenoord en FC Twente moeten nog twee wedstrijden inhalen op de Arnhemmers, maar presteren ook verre van stabiel.

Volgende week zondag wacht Vitesse de thuiswedstrijd in GelreDome tegen Ajax. Voor de Arnhemmers een belangrijk duel met oog op rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal. Zaak om weer allemaal achter Vitesse te gaan staan.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: