6 januari 2016 In de media

Vitesse trainingkamp in Spanje: dag 3

Waar in Nederland vooral wordt gesproken over code ‘rood’ en ‘oranje’, gaat het in Orihuela Costa om andere kleuren. De selectie van Vitesse liep woensdagochtend onder een strak blauwe lucht en heerlijk geel zonnetje naar het trainingsveld.
ONTSPANNEN OCHTENDTRAINING
Vandaag, halverwege het trainingskamp, staat in het belang van teambuilding. Op het veld werd in kleine groepen getraind. Vanmiddag staat een gezamenlijke teamactiviteit op het programma.

Na een team-rondo met drie spelers in het midden werd de groep door Rob Maas in tweeën gesplitst. Aan de rechterkant van het veld werd in kleine teams een aantal groepsopdrachten uitgevoerd. Met vier spelers hooghoudend naar de overkant en terug bleek een uitdaging.

Aan de andere kant op het strakke trainingsveld was door de materiaalmannen een voetvolley-veld uitgezet. Er werd in vier teams van drie voetvolley gespeeld onder leiding van Maas. ‘Change’ was het meest gebruikte woord deze ochtend.

De vier teams moesten namelijk tijdens het spel van kant wisselen. Het was een training met veel lachende gezichten en er werden schitterende punten gemaakt.


 

Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: