24 juni 2018 In de media

Vitesse trekt duizenden fans op eerste training

Bijna 2000 supporters van Vitesse zijn zondagmorgen naar Papendal getrokken voor de eerste training van hun Vitesse. Zij waren ongetwijfeld benieuwd naar alle nieuwe mensen binnen de club.
Zo stond de Russische trainer Leonid Slutskiy voor het eerst voor de groep, samen met zijn assistent Oleg Yarovinsky. Ze werden onder luid applaus het veld op gehaald en de trainer gaf meteen waar voor zijn geld. De training duurde ongeveer twee uur. 

Maar dat was niet het enige nieuwe op de Vitesse-training. Zo waren de nieuwe shirts te koop die een dag ervoor zijn onthuld en waren er ook drie nieuwe spelers te bewonderen.

Khalid Karami, Rasmus Thelander en Max Clark zetten hun eerste stappen op het Arnhemse trainingsveld. Voor de vierde aanwinst, Oussama Darfalou, komt de eerste training te vroeg. Hij wacht nog op zijn werkvergunning. Ook Tim Matavz ontbrak, hij heeft nog wat langer vakantie.

Kampioen
De supporters waren in ieder geval hoopvol na de eerste training. 'Ik denk dat we kampioen kunnen worden', zei een van de supporters. Een vriend sluit zich bijna bij hem aan. 'De top drie moet toch wel kunnen lukken.'

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: