22 juni 2018 In de media

Vitesse trekt Engelsman Max Clark aan

Vitesse versterkt de selectie voor volgend seizoen met de Engelsman Max Clark. De linksbenige verdediger moet alleen de medische keuring bij de Arnhemse club nog doorstaan. Hij komt transfervrij over van Hull City en tekent dan voor drie jaar bij de eredivisionist.
Clark (22) komt voort uit het netwerk van Leonid Sloetski, de nieuwe trainer van Vitesse. De Rus begint deze vrijdag met zijn werkzaamheden in Arnhem,. Hij heeft met de linksbenige verdediger bij Hull samen gewerkt. Clark heeft dit seizoen voor The Tigers 27 wedstrijden gespeeld in de Championship, het tweede profniveau in Engeland, en drie in de FA Cup.

Hull wilde wel door met de back, maar die heeft een nieuwe aanbieding naast zich neergelegd. Hij wil een nieuw avontuur aangaan.

Vitesse had stevige concurrentie voor Clark. In Engeland waren onder andere Nottingham Forest, Sheffield Wednesday en Millwall voor hem in beeld. In Schotland betrof dat Rangers.

Image result for max clark hull city
NB: Wij plaatsen dit artikel van een derde bronpartij onder de nadrukkelijke vermelding ‘gerucht’. Een transfer is pas definitief als het door Vitesse op de eigen site Vitesse.nl wordt bevestigd.
Gelderlander / Foto’s SV – Hull Daily Mail

Hoofdsponsor: