5 februari 2020 In de media

Vitesse verbaast Sturing met verkoop

Edward Sturing is onaangenaam verrast door het plotselinge vertrek van Navarone Foor. De Vitesse-middenvelder is maandag, drie dagen na het sluiten van de transfermarkt in Nederland, vertrokken naar Al-Ittihad Kalba.
Daardoor gaat de 28-jarige spelmaker aan de slag in de Verenigde Arabische Emiraten. Edward Sturing, trainer van de Arnhemmers, geeft aan behoorlijk verrast te zijn door het plotselinge vertrek, aangezien de transferdeadline in Nederland al ruim verstreken was. "Natuurlijk was ik verrast", zegt Sturing in De Gelderlander. "Ik dacht óók dat de transferwindow al lang dicht was. Maar dat was voor Vitesse dus niet zo."

Ondanks de onverwachte verrassing, hoopt Sturing dat zijn voormalig pupil er het beste van kan maken in de zandbak. "Voor Naffie is dit natuurlijk fantastisch. Ik gun hem de overstap van harte. Hij heeft grote verdiensten voor de club gehad. Voor ons was deze deal in financieel opzicht ook interessant. Anders was het natuurlijk ook niet doorgegaan. Maar we raken nu wel een stabiele middenvelder kwijt", bromt de trainer uit Apeldoorn.

Voetbalprimeur / foto’s SV

Hoofdsponsor: