19 oktober 2021 In de media

Vitesse verkoopt stadion uit voor Spurs-thuis: hoogste opkomst in zeven jaar

Vitesse kan donderdag in de Conference League rekenen op de steun van een uitverkochte GelreDome. De Arnhemmers nemen het dan op tegen Tottenham Hotspur.

Dat het stadion nu wat minder fans dan toen kan herbergen heeft met de regels van de UEFA te maken. „Hoewel er eigenlijk een nog grotere capaciteit mogelijk is in GelreDome, moest er bij de uitbreiding hiervan rekening worden gehouden met meerdere factoren, die onder meer te maken hebben met de restricties van de UEFA. Daarom is dit de maximale capaciteit”, zo schrijven de Arnhemmers op hun website.

Vitesse won op de eerste speeldag van de Conference League met 0-2 bij NS Mura. Thuis werd er vervolgens verloren met 1-2 van Stade Rennes. Tottenham speelde gelijk tegen de Fransen en heeft zodoende een punt meer dan de ploeg van Thomas Letsch.

Kom op tijd; het liefst met het ov of op de fiets

Het prachtige Europese affiche tussen Vitesse en Tottenham Hotspur begint donderdag om 18.45 uur. Het stadion is geopend vanaf 17.15 uur. Vanwege de drukte op de parkeerterreinen raden wij eenieder aan om met het openbaar vervoer of met de fiets te komen.

Om drukte bij de toegangspoorten te voorkomen vragen wij iedereen om ruim op tijd naar de wedstrijd te komen. Daarnaast verzoeken we alle toeschouwers om de QR-code in de CoronaCheck-app, een geldig identiteitsbewijs en de toegangskaart al voor de ingang bij de hand te hebben.

Supportershome open

Ook morgen donderdag tijdens de conference league wedstrijd tegen Tottenham is het Supportershome Monnikenhuize weer open 2 uur voor aanvang wedstrijd.

Betalen met KNIP app in supportershome

We vragen daarom zoveel mogelijk de KNIP app te downloaden en te gebruiken als betaalmiddel. Je kunt dit thuis al doen. Opwaarderen gaat eenvoudig en je hebt altijd direct overzicht van je saldo. Ook kun je vrienden binnen de KNIP app uitnodigen en samen met 1 rekening werken.  Hieronder nogmaals de instructie.

Instructie betalen met je mobiel

Zoals al eerder bericht hebben we een nieuw kassa systeem in het home. Je kunt heel eenvoudig nu met je mobiel direct bij de kassa’s betalen. Zowel aan de bar als in de snack hoek. Dit kun je thuis allemaal al voorbereiden zodat je in het home direct kunt betalen.

Download hiervoor op je mobiel de KNIP app. Deze kun je vinden in de App Store (iPhone) of Google Play Store (Android). Volg daarna de instructie hieronder:

Oude Munten

Je oude munten kun  je nog gebruiken in de aankomende thuiswedstrijden tot en met 1 november 2021. Dus maak deze als eerste op voordat je met de knip app of pasje gaat betalen. We kunnen  helaas niet je muntjes omzetten in de nieuwe KNIP App.

Tot aanstaande donderdag!

Bron: TG - Bew. SV / Foto's: SV

Hoofdsponsor: