28 mei 2018 In de media

Vitesse verlengt contract Mercan

Vitesse heeft een overeenstemming bereikt met Anil Mercan over de verlenging van zijn contract. Mercan tekende maandagmiddag een nieuw eenjarig contract met een optie voor nog een seizoen.
Mercan speelt sinds 2006 in de Vitesse Voetbal Academie en kwam dit seizoen uit voor Jong Vitesse, waarmee hij onlangs kampioen werd in de Derde Divisie zondag. De 20-jarige middenvelder debuteerde op 13 augustus 2016 in de beloftenploeg in de uitwedstrijd vs FC Lienden en trof sindsdien zestien keer het doel in officiële wedstrijden.

Mercan over zijn nieuw contract: "Het begin van het seizoen was pittig, toen ik in de voorbereiding met het eerste elftal een hamstringblessure opliep. Na een aantal weken revalideren heb ik mijzelf goed herpakt. In de winter mocht ik zelfs mee op trainingskamp met het eerste elftal. En met Jong Vitesse hebben we het seizoen fantastisch afgesloten met het behaalde kampioenschap. Het was een jaar met ups en downs en zie dit contract dan ook als een beloning. Het eerste elftal halen is mijn doel. Daar ga ik voor. Ik wil hier veel meemaken.”
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: