16 oktober 2018 In de media

Vitesse verpest debuut Hiddink als China-coach in Arnhem

Vitesse heeft het debuut van Guus Hiddink als coach van China O21 verpest. De Arnhemmers stuurden Hiddink huiswaarts met een 5-1 nederlaag op zak.
Vitesse, voor rust spelend met het basiselftal, won zonder enige moeite van het team van Hiddink, zag de Gelderlander. Het werd in Arnhem 5-1 tegen het beloftenteam. Voor rust leidde Vitesse al met 3-0 door goals van Vyacheslav Karavaev, Thomas Buitink en Bryan Linssen.

Vitesse trad aan met onder meer Maikel van der Werff, Thulani Serero, Navarone Foor, Alexander Büttner, Roy Beerens, Thomas Bruns en Max Clark in de gelederen. Remko Pasveer keepte de gehele wedstrijd. 

Na rust was het de beurt aan Jong Vitesse, plus Pasveer en Clark. Jong China kwam goed uit de kleedkamer en maakte al snel de 3-1. Daarna was het overwicht weer voor Vitesse, dat nog scoorde via Mats Grotenberg en Richie Musaba. 

Voor Hiddink valt er al met al nog veel werk te verzetten. De 71-jarige Nederlander wil zich met zijn team plaatsen voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo. 

Voetbalprimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: