28 juli 2014 In de media

Vitesse verrast bijzondere seizoenkaarthouder

Maandag 28 juli ging Marc van Hintum met de Vitesse-spelersbus op pad om enkele bijzondere supporters in het zonnetje te zetten.
De dag begon op Papendal bij de training van Vitesse. Niet veel later werd er koers gezet richting meneer Buitenhuis. Een bijzondere seizoenkaarthouder van 85 jaar.

De eerste stop van de bus is bij het trainingsveld
Bij de training verraste Marc van Hintum met Vito het groepje mannen dat elke training van de partij zijn. De ‘kritische’, maar trouwe groep supporters komt elke dag op Papendal samen. Oud-speler van Hintum bracht de mannen een Vitesse-taart.

De groep trouwe supporters
Daarna reed de spelersbus verder richting meneer Buitenhuis. Nadat Marc van Hintum had aangebeld en de deuren open gingen werd ook deze trouwe seizoenkaarthouder, die al sinds 1955 bij Vitesse komt, verrast. Samen met zijn kleinzoon ontving hij twee Loge-kaarten voor Vitesse vs Chelsea FC.

Van Hintum samen met Vito aan de deur
“Wat een verrassing. Ik kom al sinds 1955 bij Vitesse. Als het seizoen voorbij is vraag ik in mei altijd direct weer een seizoenkaart aan”, zei meneer Buitenhuis terwijl hij trots zijn nieuwe seizoenkaart laat zien. “Ik ben af en toe best wel kritisch als wij de wedstrijden bekijken. Maar ik kan echt genieten van Vitesse.” Naast Vitesse is meneer Buitenhuis de druk met veel hand en spandiensten. “Ik ben vrijwilliger van de voedselbank en doe geregeld boodschappen voor de mensen uit het complex. Ik heb ook een 'rola'. Een relatie op loopafstand, ha ha. Zij woont hier een paar deuren verder. Heel gezellig.”

Vitesse

Hoofdsponsor: