6 juli 2018 In de media

Vitesse verwelkomt met 35-jarige Eduardo negende versterking

Eduardo dos Reis Carvalho is de negende versterking van Vitesse. De Portugese doelman wordt voor een jaar gehuurd van Chelsea.
De 35-jarige Eduardo is de tweede speler van de Londense topclub die dit seizoen wordt verhuurd aan Vitesse. Beide clubs hebben al jaren een samenwerkingsverband. Eerder kwam Vitesse al tot overeenstemming met Chelsea over Jake Clarke-Salter. Eduardo moet de strijd aangaan met de keepers Remko Pasveer en Jeroen Houwen. De laatste speelde tijdens de tweede seizoenshelft Pasveer uit de basis.

Eduardo maakte onderdeel uit van de Portugese ploeg die in 2016 Europees kampioen werd. Hij speelde dat toernooi echter niet, omdat Rui Patricio de voorkeur kreeg. Hij speelde tot nu toe 36 interlands. Eduardo speelde onder meer voor Genoa, Benfica en Dinamo Zagreb.

Vanmiddag (vrijdag) sluit de doelman aan in Oostenrijk. Vitesse is op dit moment bezig de laatste formaliteiten af te ronden. Dan wordt ook de Nigeriaan Hilary Gong verwacht voor zijn eerste trainingen. Met Eduardo heeft Vitesse inmiddels al negen nieuwe spelers vastgelegd voor het nieuwe seizoen.

Omroep Gelderland / Foto’s FourFourTwo – Wiki

Hoofdsponsor: