9 september 2014 In de media

Vitesse vs Excelsior: gratis give-away!

Na een weekend zonder Eredivisievoetbal speelt Vitesse zondag 14 september weer een thuisduel. In GelreDome is om 14.30 uur Excelsior de tegenstander.
De promovendus uit Rotterdam staat met zeven punten op een verrassende zesde plaats. Vitesse gaat tegen Excelsior op jacht naar de eerste overwinning van dit seizoen. Alle supporters ontvangen, net als vorig seizoen, een gratis give-away.

Vrije verkoop
Voor het duel Vitesse vs Excelsior geldt een vrije verkoop. Dit betekent dat iedereen kaarten kan kopen voor deze wedstrijd. Kaarten zijn te koop via www.Vitesse.nl/online, in MijnVitesse en bij Ticketbox. De stadionkassa's zijn zondag, op de wedstrijddag, vanaf 12.30 uur geopend.

Give away Drukwerk MAX
Bij de wedstrijd Vitesse vs Excelsior ontvangen alle bezoekers een gratis give away. In samenwerking met businessclublid Drukwerk MAX wordt tijdens het tweede thuisduel van de competitie een handig uitvouwbaar speelschema uitgedeeld. De give away, in broekzakformaat, wordt gratis verstrekt. In een makkelijk formaat heb jij het gehele seizoen het programma van Vitesse bij de hand. Vaste seizoenkaarthouders herkennen de give away ongetwijfeld nog van vorig seizoen. Toen werd de give away van Drukwerk MAX uitgedeeld voor de thuiswedstrijd vs FC Twente.
 

Vitesse

Hoofdsponsor: