15 april 2015 In de media

Vitesse vs FC Dordrecht : Vrije verkoop !

Voor Vitesse vs FC Dordrecht geldt een vrije verkoop. Dit betekent dat iedereen kaarten kan kopen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij MijnVitesse (Centrum Arnhem), via Vitesse.nl/online en bij Ticketbox.
Zaterdag won Vitesse na doelpunten van Bertrand Traore (2) en Renato Ibarra met 3-1 van Excelsior. Hierdoor is Vitesse nu al elf wedstrijden op rij ongeslagen. Zaterdag 18 april staat het thuisduel tegen FC Dordrecht op het programma. Wil jij Traore live in actie zien? Kom dan naar Vitesse vs FC Dordrecht. Er geldt een vrije verkoop.

Traore
Bertrand Traore had zaterdag tegen Excelsior de kans op een hattrick. Nadat de spits van Vitesse de bal al twee keer in het doel had geschoten kreeg hij nog twee grote kansen op een derde treffer. Wel staat Traore dit seizoen al op elf treffers. Een evenaring van de topscorer van vorig seizoen, Lucas Piazon. Met nog drie duels te gaan kan hij daar nog overheen gaan. Traore is een belangrijke speler in het elftal van Peter Bosz. Zaterdag zal de speler uit Burkina Faso weer in de punt van de aanval starten.

Ongeslagen
Vitesse is al elf duels op rij ongeslagen. De laatste wedstrijd die de Arnhemmers verloren was het uitduel tegen sc Heerenveen. Sindsdien werd er negen keer gewonnen en twee keer gelijkgespeeld. Een geweldige reeks. Blijft Vitesse tegen FC Dordrecht voor de twaalfde keer op rij ongeslagen? Dat is dan een evenaring van vorig seizoen. Toen bleef de ploeg van Bosz van oktober tot en met januari twaalf wedstrijden op rij ongeslagen. De langste reeks komt uit het seizoen 1992|1993. 16 duels bleef het team bestaande uit onder andere Theo Bos, Edward Sturing, John van den Brom en Raimond van der Gouw toen ongeslagen. De eerste twee duels van het nieuwe seizoen werden ook niet verloren, waardoor de reeks pas eindigde na 18 wedstrijden.

Vrije verkoop
Voor Vitesse vs FC Dordrecht geldt een vrije verkoop. Dit betekent dat iedereen kaarten kan kopen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij MijnVitesse (Centrum Arnhem), via Vitesse.nl/online en bij Ticketbox. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s vanaf 17.45 uur geopend. Ook dan kan iedereen kaarten kopen.

Voorafgaand aan het duel wordt bij de ingangen van GelreDome gecollecteerd voor Fonds Gehandicaptensport. Sinds 2002 wordt er jaarlijks bij Vitesse en vele clubs uit de Eredivisie voor de gehandicapte sporter gecollecteerd. Meer informatie is te vinden op fondsgehandicaptensport.nl.
 

Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: