3 oktober 2018 In de media

Vitesse vs Heracles familiedag

De wedstrijd vs. Heracles Almelo zondag staat volledig in het teken van familie. Vandaar dat er voorafgaand aan de wedstrijd, onder de Charly Bosveld-tribune (Oost), een echt familiepark is opgezet met veel activiteiten!
De Charly Bosveld-tribune (Oost) is de familietribune. Dit wordt dé plek waar elke supporter met een geel-swert hart herinneringen bouwt en waar de liefde voor Vitesse wortelt voor het leven.

Om iedereen een kans te geven dit te ervaren, geldt komend seizoen een flinke korting op kindertickets op de Charly Bosveldtribune (Oost)! Kindertickets voor deze wedstrijd zijn al beschikbaar vanaf € 4,95. 

Rondom de wedstrijd tegen Heracles Almelo worden er vele activiteiten georganiseerd. Er komt zelfs een familiepark onder de Charly Bosveld-tribune (Oost)! Hier is het volgende te beleven:

FIFA 19 met Paskie Rokus
Speel de nieuwste FIFA-game! Op het park zijn meerdere schermen om jouw skills te tonen. Paskie Rokus, dé eSporter van Vitesse is ook aanwezig! Daag jij hem uit?

Call of Duty en Fortnite
Uitgekeken op FIFA? Geen probleem! Ook de populaire games Call of Duty en Fortnite zijn te spelen. Versla jij je tegenstanders?

Springkussens
Vol met energie op zondag! Kom naar het familiepark om lekker te springen. Er zullen twee toffe springkussens staan waar jij je op kunt uitleven. Lekker toch? Pas op dat je niet teveel energie kwijtraakt hier, want we hebben je support ook hard nodig. 

Vito
De mascotte van Vitesse is er ook bij! Kom Vito een handje geven en maak een leuke familiefoto.

Merchandise
Scoor jouw 'geel-swerte' items nog snel voor de wedstrijd! Vitesse merchandise is ook aanwezig op het familiepark! 

Seizoenkaarthouders
Omdat we de seizoenkaarthouders willen bedanken voor hun steun, kunnen zij voor €2,50 één extra ticket kopen. Via de mail*  hebben alle seizoenkaarthouders een stappenplan ontvangen hoe ze zo'n extra ticket kunnen bestellen. 

* Mail niet ontvangen? Neem contact op met Vitesse Fanservice. 

TICKETS BESTELLEN

Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: