14 september 2016 In de media

Vitesse weer in uniek Airborne-tenue

Vitesse treedt zaterdagavond opnieuw aan in een uniek Airborne-tenue. Het tenue is op de achterzijde voorzien van de tekst ‘Lest we forget’ en op de mouw is er een unieke Airborne-batch. Ook is er een unieke aanvoerdersband in Airborne-thema.
Guram Kashia presenteerde het Airborne-tenue en vertelde hierover: “Ik weet hoe belangrijk Airborne is voor deze omgeving. Het is een prachtige traditie en ik vind het super dat de club en supporters Airborne hebben omarmd om de veteranen te eren. Dit is altijd een speciale wedstrijd voor mij en daarom ben ik trots dat ik het shirt dit jaar als eerste speler heb mogen aantrekken. Ik vind de kleuren en de betekenis van het Airborne-tenue fantastisch. We willen deze wedstrijd winnen voor onze supporters én voor de veteranen!”

Uniek Airborne-shirt te koop!

Vitesse speelt zaterdagavond opnieuw in een uniek Airborne-tenue. Het shirt in volwassenmaten S t/m XXXL is vanaf donderdag 10.00 uur in beperkte oplage verkrijgbaar in MijnVitesse (GelreDome) en in de webshop Vitesse.nl/webshop.

Voor € 74,95 is dit unieke shirt van jou. Ook voor dit product geldt dat seizoenkaarthouders 10% korting krijgen. Als jij één van de snelste beslissers bent krijg je de Pegasus-badge gratis op je shirt bedrukt. Wacht dus niet langer en bestel het unieke Airborne-shirt, editie 2016|2017, vanaf donderdag 10.00 uur.Let op: als je het Airborne-shirt via de webshop besteld, kun je kiezen voor afhalen of opsturen. Gezien het gering aantal dagen tot de wedstrijd wordt bij het opsturen niet gegarandeerd dat het shirt voor aanvang van de wedstrijd kan worden afgeleverd.

Veiling wedstrijdshirts

Na de wedstrijd worden de wedstrijdshirts geveild. Vanaf maandag 12.00 uur kan er op de wedstrijdshirts geboden worden via Vitesse.nl/veiling.

De veiling duurt tot vrijdag 23 september 16.00 uur. De opbrengst van de veiling gaat naar toekomstige Airborne-activiteiten.
 

Vitesse / Foto’s Paul Meima | Vitesse

Hoofdsponsor: