15 augustus 2021 In de media

Vitesse weet zich gesteund door een vol uitvak met Vitesse-supporters

Vitesse wordt zondagmiddag gesteund door 350 Vitesse-supporters in het uitvak van het Zwols stadion. Om 14.30 uur speelt Vitesse haar openingswedstrijd tegen PEC Zwolle Daarmee is het uitvak compleet uitverkocht.

Sinds de start van dit Eredivisie-seizoen mogen er weer uitsupporters mee de stadions in. De Supportersvereniging Vitesse, die alle uitvervoer naar de eredivisiewedstrijden organiseert en met eigen stewards begeleid, is dan ook erg blij dat de Vitesse-supporters massaal meereizen naar Zwolle.

De begeleidende foto van dit artikel stamt dan ook uit februari 2020 omdat onder invloed van de coronabeperkingen nagenoeg anderhalf jaar nauwelijks bezoek van wedstrijden in de stadions en uitwedstrijden in het bijzonder, mogelijk was. De UEFA hanteert zelfs op dit moment nog een verbod door uitsupporters tijdens de voorronden van de Europese toernooien. Zo kunnen er geen Vitesse-supporters komende donderdag afreizen naar Brussel voor de uitwedstrijd tegen het Belgische Anderlecht.

Wij wensen als Supportersvereniging Vitesse alle meereizende supporters een aangename en goede reis naar Zwolle en een plezierige Vitesse-wedstrijd toe. Goed dat jullie er weer zijn om onze club te steunen!

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: