15 juli 2021 In de media

Vitesse weigert miljoenenbod Bazoer: ‘Optimistisch over goede oplossing’

Technisch directeur Johannes Spors van Vitesse rekent erop dat er een oplossing wordt gevonden in de situatie rond Riechedly Bazoer. De middenvelder is teleurgesteld omdat Vitesse een bod van vier miljoen euro geweigerd heeft. Dat bod kwam van Olympique Marseille.

‘Optimistisch over de afloop’

Bazoer wil de stap graag maken en hoorde tot zijn teleurstelling dat Vitesse niet akkoord ging met een miljoenenbod. “Ik wil niet inhoudelijk ingaan op de situatie van Bazoer, maar ik kan wel zeggen, dat ik er optimistisch over ben, dat er een voor alle partijen goede oplossing gevonden wordt. Voor beide spelers geldt, dat het nog vroeg in de transferwindow is. Er kan nog heel veel gebeuren en voor goede spelers is er in het voetbal altijd een markt”, citeert De Telegraaf Spors, die ook Oussama Tannane aanhaalt.

De verwachting is dat Bazoer zijn gewenste transfer alsnog gaat krijgen. De middenvelder werd ook in verband gebracht met Olympique Lyon, Lille OSC en Benfica, maar die bleken een stuk minder serieus dan Marseille, dat wel doorpakte. Bazoer heeft nog een contract tot 2022.

Vitesse eist commisment

Spors wil de selectie van Vitesse zo snel mogelijk op orde hebben, al wil hij niet spreken van ‘een deadline’. “We hebben gezegd, dat we begin augustus voor de start van de voorronde wedstrijden duidelijkheid willen hebben over de bereidheid van spelers om met ons dit avontuur aan te gaan. Het is niet zo, dat spelers na 1 augustus niet meer kunnen vertrekken bij de club, maar wij willen voor die wedstrijden gericht gaan werken met spelers, die een volledig commitment hebben en niet in hun hoofd met andere dingen bezig zijn.”

Bron: Voetbalprimeur / Foto's: SV

Hoofdsponsor: