14 december 2015 In de media

Vitesse werkt ! Deelnemers naar Cyprus

Onlangs reisde een aantal deelnemers van het programma Vitesse Werkt! af naar Cyprus. Vitesse Werkt! is het re-integratie programma van Vitesse Betrokken, de maatschappelijke stichting van Vitesse. Het programma richt zich op jongeren van 18 t/m 27 jaar met een Wajong/WWB uitkering.
In Cyprus namen de deelnemers van Vitesse Werkt! deel aan een jongeren uitwisseling. Bij deze uitwisseling waren ook deelnemers van de programma’s van Feyenoord, Valerenga (Noorwegen), Hapoel tel Aviv (Israel) en Anorthosis Famagusta (Cyprus) aanwezig. Tijdens de uitwisseling hebben de deelnemers van Vitesse Werkt! elkaar beter leren kennen en hebben ze contact gelegd met deelnemers van de andere clubs. Daarnaast hebben ze veel geleerd over andere culturen en is er voornamelijk ook veel plezier gemaakt. 

Op de trainingsaccommodatie op Papendal wordt twee maal per week getraind door de deelnemers. Tijdens de trainingen ligt de focus op samenwerking, acceptatie en op een positieve manier met elkaar omgaan. Aansluitend op de trainingen krijgen de deelnemers scholing op het gebied van werknemersvaardigheden. Zo leren ze zichzelf beter kennen, solliciteren en het maken van een CV. Het doel van Vitesse Werkt! is om de deelnemers te begeleiden naar een betaalde baan.

Voor Vitesse Werkt! is Vitesse Betrokken op zoek naar bedrijven die een gemotiveerde Vitesse Werkt! deelnemer een kans willen geven op de arbeidsmarkt. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met Martijn de Wild, coördinator van Vitesse Betrokken (m.dewild@vitessebetrokken.nl / 026 – 880 7549).
 

Vitesse

Hoofdsponsor: