20 december 2019 In de media

Vitesse wil aansluiting houden

Vitesse-trainer Joseph Oosting wil aansluiting houden in de competitie met de clubs die onderling strijden voor de Europese play-off plekken.
Een overwinning op VVV Venlo zondagmiddag in stadion GelreDome zorgt er tevens voor dat de Arnhemse club een einde maakt aan de crisis uit de periode Slutskiy.

Na dit duel gaat de selectie met een korte vakantie, om in de eerste week van januari zich voor te bereiden op de tweede seizoenhelft.

Vitesse vertrekt op 3 januari voor een negen daags trainingskamp in Portugal. De Arnhemmers spelen daar twee oefenwedstrijden. Het Zwitserse FC Servette en Duitse MSV Duisburg zijn de tegenstanders. De competitie wordt hervat met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard op zaterdag 18 januari.

"Afsluiten met een zege maakt mijn klus echt af," aldus trainer Joseph Oosting. "Ik kan tot dusver met tevredenheid op de drie weken als interim-trainer terugkijken. Binnen zo’n korte termijn hebben we goed kunnen werken en resultaten kunnen neerzetten.”

Joseph Oosting is niet in het bezit van een vereiste A-licentie en mag van de KNVB tot de winterstop de hoofdtrainerstaken bij Vitesse waarnemen. Per 1 januari zal hij worden vervangen door een coach met licentie.

Oosting kan tegen VVV nog niet beschikken over Eli Dasa die herstellende is van een enkelblessure. Oussama Tannane start bij Vitesse opnieuw op de bank. Hij is sneller hersteld dan verwacht na zijn knieblessure, maar de technische wil hem uit voorzorg gefaseerd terugbrengen.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Pasveer; Clark, Doekhi, Obispo, Lelieveld; Foor, Bero, Bazoer; Linssen, Matavz, Dicko.

Hele selectie naar Supportershome Monnikenhuize

De hele staf en selectie van Vitesse bezoekt traditioneel na de laatste thuiswedstrijd van een seizoenhelft op initiatief van de suppoatersvereniging het Supportershome Monnikenhuize. Dit zal na afloop van alle persverplichtingen, globaal 45 minuten na het laatste fluitsignaal zijn.

Het supportershome is toegankelijk voor alle Vitesse-supporters. Kom langs, geniet van de plezierige voetbalsfeer en ga op de foto of scoor de handtekening van jouw favoriete speler!

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: