6 februari 2020 In de media

Vitesse wil Bryan Linssen houden: ‘Alles uit de kast trekken’

Vitesse gaat er alles aan doen om Bryan Linssen bij de club te houden, dat zegt technisch directeur Marc van Hintum in gesprek met VitesseTV.
De aanvoerder van de Arnhemse club heeft nog een contract voor een half jaar in Arnhem, waar hij op dit moment de clubtopscorer is. Linssen blijkt naast het scoren ook aardig te kunnen interviewen, als hij voor VitesseTV van Hintum aan het vragenvuur onderwerpt. 

Op de vraag van Linssen of Vitesse door wil met Bryan Linssen is de technisch directeur duidelijk. 'Ik heb binnenkort een gesprek met hem en zijn agent. Ik vind dat wij dan alles uit de kast moeten trekken om hem te behouden, want een speler met minimaal 15 doelpunten per seizoen is exceptioneel. Ik heb goede hoop dat we hem kunnen behouden, want de signalen vanuit de speler zijn dusdanig goed dat ik denk dat hij blijft', zo geeft hij antwoord met een lach.

Matavz weg
Vitesse hoeft niet te verwachten dat Tim Matavz bij de Arnhemse club blijft. 'Als ik kijk naar Tim, dan denk ik dat het heel lastig wordt. Ik ben regelmatig met hem in gesprek, maar hij gaat wel op zoek naar een nieuw avontuur', stelt Van Hintum.

Tot slot gaat de technisch directeur nog in op de contracten van jeugdspelers Julian Lelieveld en Patrick Vroegh. De contracten van die spelers lopen ook af. 'Ik ben met die jongens in gesprek geweest. Die ga ik een aanbieding doen en hoop op een overeenkomst.'

Omroep Gelderland / foto’s SV

Hoofdsponsor: